Pirr i magen...

I måndags när jag slutat jobbet vid 17 så åkte jag och Linus ner till Stockholm. I tisdags åkte vi till Täby centrum på förmiddagen innan vi åkte vidare in till stan för att kolla på en lägenhet och hälsa på Mia. Lägenheten var så himla fin och i höst blir jag Södermalmsbo! Kan ni fatta? Det kan inte jag.. Jag är så himla taggad för den här hösten så det pirrar i magen så fort jag tänker på det. Wiiihh!!
 

Lediga dagar

I fredags låg jag hemma med feber vilket sög, och nu börjar min hals ge upp. Igår och idag är lediga dagar från jobb för mig så gårkvällen spenderade jag tillsammans med min syster framför film och idag ska vi ut och hälsa på mamma och Magnus på ön dom har köpt. Ett riktigt renoveringsobjekt men jäklar vad mysigt det är där ute. Kommer bli perfekt att vara där när det är Poker-Runn!

Wednesday

2
 
Uäh, idag var ingen rolig dag. Nog om det. Saker håller på att hända och jag är så taggad på livet. Förmodligen sker en flytt i höst.

17/7 17:31

superstar
 
Här står det stilla.. Livet har kommit emellan. Det jag gör om dagarna nu är äter, sover och jobbar. I söndags sa jag hejdå till Sophia som i måndags åkte iväg till usa där hon ska vara au pair i ett år. Önskar henne ett stort lycka till där borta. <3 Det är ganska ofattbart att vi nu har tagit studenten och det i höst väntar jobb för mig istället för skola. Men jag gillar det, än så länge. 

RSS 2.0