What a weekend

Vilken helg jag haft! I fredags efter jobbet tog jag och Louise äntligen tag i att ses. Vi bor i samma stad men ses inte mer än kanske var 3e månad.. Vi gick och handlade (otippat nog blev det tacos hehe) och sedan gick vi hem till henne. Kort därefter anslöt Elin också! Vi åt, snackade och bara myste innan vi bestämde oss för att åka in till stan. Vi hamnade på brillo tillsammans med Oscar och några fler. Mysig kväll! Blev inte allt för sent då lördagen bjöd på Kick-off med hela Polarn O. Pyret!
 
Lördag och Kick-off! Hela PO.P var där, dvs. alla butiker i Sverige, Holland, Finland, Norge, UK m.m. var med! Det var så sjukt kul och verkligen över mina förväntningar. Förmiddagen bjöd på föredrag och mer information, ish.. Och vid 17 svirade vi om till 90-tal (försökte iallafall) och sedan väntade middag innan det blev dansgolv av hela matsalen, då anslöt även Oscar och vår lilla trio var samlad. Vid 01:30 klev vi alla 3 in genom dörren hemma hos mig och vi avslutade kvällen med paranormal activity. Jag är såååå glad att jag har dessa två <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback