En färgglad valborg.

colorful
 
Idag är det sista april hörrni.. Tiden går så snabbt och om lite mer än en månad nu springer vi ut och tar studenten. Jag längtar så, men är samtidigt lite rädd. Skolan har ju alltid varit en trygghet att gå till varje dag, nu är det snart dags att kliva ut i vuxenvärlden och stå på egna ben, jobba och klara sig själv. Ingen skola.
 
Idag är det ju valborgsmässoafton. Jag ska inte fira som alla andra utan umgås med några vänner. Vi ska bowla någon timme nu och jag hoppas att ta hem en vinst den här gången! Sen får vi se, det lutar mot att vi ska grilla!

Yesterday

Igår var en riktigt kul kväll! Vi firade att det var 50 dagar kvar till studenten. Vi förade hos Karin med nästan hela ekonomi/juridik och många fler innan alla drog vidare till borlänge och liljan. Jag och Christopher tog sällis med Robin dit och väl i borlänge åkte vi med hem direkt också och tur var väl det, haha. 

Fast & Furious 7

Jag och Leia tidigare idag.
 
Ikväll gick vi och såg Fast & Furious 7. Jag har sett alla andra filmerna så jag hade ganska höga förväntningar om den här filmen och jag blev inte besviken. Vilken jävla film.. Jag tyckte den var grym. Känslig och barnslig som jag är så hade jag tårar i ögonen genom hela filmen, hehe.. Nu ska jag, Clara och Christopher kolla på New Year's eve som börjar på 4an. <3

Sat.

Nu väntar bio och fast7!

Drömmer om..

Varma, soliga dagar i ett fartfyllt Miami <3

RSS 2.0