A$ap Rocky Mode

Jeans från Zara (nya) / Tröja från Lager 157 (ny) / Väska från Marlene Birger
 
Är ni i samma mode som jag idag så tipsar jag er nu om att lyssna på den här listan: ---

Weeknd

Vårt tåg (som vi höll på att missa...) gick vid 14 och vi skulle vara framme i Göteborg vid ca. 18:30. Dock blev vi över 5 timmar försenade så vi var inte framme i Göteborg förrän vid 1 på natten. Vi gick raka vägen till vårt hotell (vi bodde på Clarion hotel post), beställde mat upp till rummet och sen somnade vi. Efter att ha suttit fast på ett tåg var det såå skönt att äntligen få komma till hotellet, tvätta bort sminket och sova.
 
I lördags sov vi ut, åt en god hotellfrukost och sedan gjorde vi oss klara för en hel dag på Liseberg. Det var såå kul! Synd bara med alla köer som var över 1 timme långa. Tror vi köade mer än vad vi åkte karuseller, men det får man väl räkna med. Vi avslutade med Helix och den var såå kul! Vi var helt slut efter den här dagen på Liseberg, så på kvällen tog vi nästan första, bästa restaurangen och åt middag. 
 
Igår packade vi ihop våra grejer, åt frukost, lämnade väskan i lobbyn och sen gick vi på stan i några timmar. Lunchade på Vapiano och sedan gick vi till N-store för att Linus skulle köpa en ny keps. Han gjorde en egen och jag tycker den blev jättecool, hehe. Vid 16:00 gick vårt tåg hem och det var såå skönt att få komma hem. Jag brukar alltid vilja stanna men den här gången var det ingen ångest över att åka hem för någon av oss hehe.

Livets bästa dag


Lovely day

Yay!! Idag har det varit sol och blå himmel, och jag har varit ledig! Har till och med fått lite färg i ansiktet idag faktiskt. Ganska välbehövligt kan jag säga hehe. Imorse tog jag och min syster vattenskotern och åkte ut till ön. Vid lunchtid mötte vi vår moster på sjön så åkte vi med dem och åt lunch. Mot eftermiddagen hämtade vi upp Linus så åkte vi ut till ön där vi skulle grilla med min familj och några vänner till oss. Väldigt mysig dag & kväll! Hoppas den här sommaren kan bjuda på lite fler såna här dagar. <3

Monday, be good

v.32
 
Måndag, ny vecka & det är SOL! Jag jobbar såklart 13-20 idag men inte gråter jag över det. Imorgon är jag ledig och nya äventyr väntar runt hörnet hela tiden. Jag tror den här veckan kommer bli kanoners. 

RSS 2.0