Weeknd

Vårt tåg (som vi höll på att missa...) gick vid 14 och vi skulle vara framme i Göteborg vid ca. 18:30. Dock blev vi över 5 timmar försenade så vi var inte framme i Göteborg förrän vid 1 på natten. Vi gick raka vägen till vårt hotell (vi bodde på Clarion hotel post), beställde mat upp till rummet och sen somnade vi. Efter att ha suttit fast på ett tåg var det såå skönt att äntligen få komma till hotellet, tvätta bort sminket och sova.
 
I lördags sov vi ut, åt en god hotellfrukost och sedan gjorde vi oss klara för en hel dag på Liseberg. Det var såå kul! Synd bara med alla köer som var över 1 timme långa. Tror vi köade mer än vad vi åkte karuseller, men det får man väl räkna med. Vi avslutade med Helix och den var såå kul! Vi var helt slut efter den här dagen på Liseberg, så på kvällen tog vi nästan första, bästa restaurangen och åt middag. 
 
Igår packade vi ihop våra grejer, åt frukost, lämnade väskan i lobbyn och sen gick vi på stan i några timmar. Lunchade på Vapiano och sedan gick vi till N-store för att Linus skulle köpa en ny keps. Han gjorde en egen och jag tycker den blev jättecool, hehe. Vid 16:00 gick vårt tåg hem och det var såå skönt att få komma hem. Jag brukar alltid vilja stanna men den här gången var det ingen ångest över att åka hem för någon av oss hehe.

Kommentarer
Postat av: Clarion Hotel Post

Vad kul att ni stannade på Clarion Hotel Post, hoppas att ni kommer tillbaka snart. Mvh Martina, Clarion Hotel Post

2015-09-01 @ 08:16:06
URL: http://clarionpost.se

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback