Stu.dying

Så som rubriken lyder känner jag just nu, haha. Har kämpat mig igenom ett antal timmar med gymnasiearbetet och gud vad skönt det är nu när man kommit en bit på vägen. Längtar tills jag är helt klar! Hehe. Ska lägga undan datorn för ett tag så ska jag och Christopher åka och köpa hämtmat sen sätta oss i jacuzzin. ÄNTLIGEN HELG.

Wednesday.

 Kappa - H&M (ny!) / Blus - H&M (ny!) / Jeans - Tiger / Primeboots / Väska - Malene Birger

Sneak peak.

En liten sneak peak på vad som fått följa med hem efter några rundor på stan de senaste dagarna... 

Ett gosedjur.

Hundar måste ju vara det mest fantastiska djuren som finns! Guuud vad jag tycker om mina små krabater <3

En ledig tisdag.

Idag är min klass ledig pga. inställda lektioner! Skönt. Så imorse tog jag med mig Leia så åkte vi upp till pappa för att passa Rocky. Efter ett tag kom Maya hit så pluggade vi lite juridik. Ska slänga i mig lite lunch nu sen lämna av mamma hos Leia och sedan åka med Maya till stallet - ja, ni läste rätt.. Hehe..

It's my birthday!

Idag fyller jag 19 år! Jag har haft en fantastisk dag från början till slut. Jag vaknade upp bredvid Christopher, hade endast en lektion i skolan så efter det mötte jag upp pappa på stan innan vi tjejer åkte vidare till Kupolen för en fika samt frozen yoghurt. Jag och Christopher har suttit ute i jacuzzin i 45 minuter och kom precis in, så himla skönt. Nu ligger vi i sängen med en varsin dator innan det är läggdags för vår del. <3

Dagens val

Pullover - Gant / Skjorta - Ralph Lauren / Bootcutjeans - JC (Crocker) 
 
Vaknar och åker när det är mörkt samt kommer hem när det är mörkt, så det finns inte mycket tid över till att hinna fota outfitbilder medan det är ljust ute. Detta är då min lösning på problemet, trots att jag inte gillar bilder med blixt..

Week.end / New week

Så var helgen över och en ny vecka är här! Min helg har varit lugn och skön. Har spenderat helgen med familj, släkt och pojkvän. Igår fyllde min mamma år så vi firade henne med paket, blommor och god mat. Och kan ni tänka er att nästa vecka är det min tur att fylla år? Känns som det var igår jag fyllde 18..
 
Imorse mötte jag upp Maya för en tidig frukost på Wayne's innan vi gick till skolan för 2 lektioner, perfekt start på veckan! Tanken var att vi skulle plugga men så blev det inte riktigt.. Jag har spenderat kvällen till att kolla på lägenheter och jag gör inte annat än att längta efter studenten nu.. Tanken är att flytta direkt efter studenten, till en annan stad.. Och så kommer det nog bli, allt går bara man vill! Läskigt men samtidigt roligt och väldigt spännande!

Longing for spring / Friday plans.

wishes for spring
 
NU tar jag helg! Två inte alls jobbiga lektioner i skolan fram till 11:00 då vi slutade för dagen. Jag gick för att hämta ut ett par byxor och hämtade Leia innan jag började åka hemåt. Ikväll ska jag hämta upp Emma och så ska vi åka vidare på middag. Det kommer bli trevligt! Klädsel: svart klänning, kappa, primeboots & på naglarna blir det 'ballerina' från Chanel!

A new friend.

Idag var jag ned på stan med mamma för att förlänga mitt abonnemang som gått ut. En iPhone 6 fick även följa med hem då min 5a är ganska slut. Jag valde 64gb minne för att slippa sitta och radera allt på telefonen var och varannan dag som jag gjort nu tidigare.. 
 

Wednesday.

Här har jag spenderat nästintill hela eftermiddagen med uppgifter jag missade igår - jag låg hemma med feber och världens förkylning.. Nä hörrni, nu vill jag bara ta studenten. Jag tror aldrig att jag längtat efter något så mycket som jag längtar efter studenten och livet efter studenten...

En liten förändring.

Den gamla fåtöljen som stod och tog en massa plats i mitt rum har nu åkt ut och ersattes med ett skrivbord. Det här blev mycket bättre och tar inte alls mycket plats! Rummet blev genast lite roligare..

Perfect evening

Avslutar denna gråa onsdagkväll med rosor, redbull, ELLE och nagellack - med min favoritkille bredvid mig!

Wednesday wishes

 
tuesday wishes
 
Malene Birger weekendbag / Sensai sminkborttagning step 1 & 2 / Chanel 'Les Beiges' / Mason Pearson brush / Chloé perfume / Redken hair treatment
Céline sunglasses / Coach key ring

Welcome 2015

Ett helt år har gått. 2014 har minst sagt varit en karusell, och jag kan utan tvekan säga att detta varit både det värsta och bästa året i mitt liv. Misstag som blivit läxor för resten av livet, jag har lärt känna mig själv & framgångar inom skolan och betygen har jag lyckats med. Nu kan vi "äntligen" lämna jul och nyår bakom oss och börja blicka framåt och påbörja det nya året. Som jag längtat efter 2015. 

RSS 2.0