En spontanare till bråvalla.

I fredags hade jag och Sophia tacokväll. När vi ätit klart satt vi och sa "fan vad jag inte vill vara på bråvalla nu, en smutsig camping och fatta va ofräsch man kommer vara". 2 timmar senare satt vi + Linus i bilen påväg dit. Vi kom dit runt halv fyra på lördag morgon och gick direkt in på campingen till alla andra. På lördag förmiddag köpte vi våra biljetter och sedan hängde vi på campingen med resten. På kvällen under Calvin Harris publiksurfade jag tydligen hahah. Är i alla fall hemma nu efter två sjuka dagar på Bråvalla. Så jävla kul och så värt det. King.

Studentbalen

Vilken fin kväll de va igår.. Jag, Sophia och Sandra började fixa oss hemma hos mig innan vi åkte vidare till studentbalen. Alla var verkligen så himla fina... Har inte så mycket mer bilder än dessa här ovan tyvärr. Igår var det sista dagen på vår studentvecka och det blev ett väldigt bra avslut. Fyfan vad jag kommer sakna alla och den här veckan. Har haft så himla kul. 

Ek12 shaaalalalala

Världens. bästa. dag. Det går fan inte att beskriva den här dagen. Bästa ek12 och bästa Hagge! Tack för dom här åren. <3

Flakfix

Idag träffades vi hos Karin för att fixa vårt flak tills imorgon. Det gick bra och efter flera timmar blev det äntligen klart. Nu är vi så jääävla ivriga. Imorgon tar vi STUDENTEN!!!!!

Mösspåtagning

ALLTSÅ!! Våra mössor är på!!!! Om gårdagen var bäst, roligast & helt fantastisk så undrar jag hur studentdagen kommer bli. <3 Efter mösspåtagningen åkte vi alla hem till Elias där vi åt mat, spelade beerpong och bara hade det kul tillsammans. Sedan promenerade vi in till stan och till Etage där vi avslutade kvällen tillsammans med resten av Faluns alla studenter.

RSS 2.0