Falun / Sthlm

Här har det stått stilla... Jag åkte till Falun i söndags och sedan har det bara varit fullt upp med typ.. Allt. Vi har haft besök från Skåne, Linus har varit in på operation och nu är jag tillbaka i Stockholm för jobb och mys med mamma och Clara som också är här fast över helgen bara. Linus är så liten & ömtålig nu efter hans operation så jag har verkligen försökt ta hand om honom haha. <3 Fy vad jobbigt det var att åka tillbaka hit idag. Det är verkligen uselt med distansförhållande men det är så himla värt det när man väl träffas igen..
 
Idag åkte jag tillsammans med mamma och Clara ner hit. Vårt tåg var försenat och när vi kom ner tog vi taxi till Il conte och åt middag innan vi åkte till Lotta, en bra kompis till mamma. Hennes lägenhet är en d-r-ö-m. Så himla fin verkligen. Imorgon väntar jobb sedan lite shopping med mami och Clara. Så himla myys och välbehövligt. <3

Karla Café

Jag har varit ledig idag, så runt halv 6 mötte jag upp Louise vid Humlegården. Vi fotade lite och sedan gick vi till Karla Café för att ta en fika, blev dock inte så mycket fika utan bara en varm choklad för min del och kaffe för Louise. Det var verkligen så härligt att träffas igen, vi kom fram till att vi inte setts sen i slutet av Januari och jag kan lova er att vi hade en hel del att prata ikapp om.

Back in Sthlm

Vad tycker ni om min nya lampa? Jag köpte den igår när jag och Sandra var och shoppade lite flytta-hemifrån-saker på Ikea. Den fick dock stanna kvar i Falun, hehe..
 
Tisdag, och jag är tillbaka i Stockholm! Åkte tåg ner idag och det kändes som att jag aldrig kom fram. Men nu är jag här! Jag väntar på Mia nu bara så ska vi gå och handla. Imorgon jobbar jag 10:30 till 18:30. Trots att det var rent ut sagt så jävla jobbigt att säga hejdå till Linus så känns det ändå både skönt och kul att komma tillbaka hit. Jag ska jobba, umgås med lite vänner och försöka spendera lite mer tid på bloggen. 

En bra helg

Måndag och ny vecka. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! I fredags jobbade jag och efter det kom Linus ner. Herregud vad man uppskattar de gånger man väl träffas när man har ett distansförhållande. Vi gick och handlade så fort han kom och sedan hade vi bara en myskväll med tacos och ph-tittande. 
 
I lördags gick vi till Slussen och kollade på Stockholm halvmaraton som pågick då. Påvägen dit så köpte jag även en tröja som jag tänkte visa er! Superskön och kommer vara fin nu i höst. Sedan promenerade vi genom gamla stan och hade bara en supermysig dag tillsammans. På kvällen gick vi till Primo ciao ciao och beställde in en varsin pizza, supermys.
 
Igår åkte vi till Arlanda för att hämta Linus föräldrar och sedan åkte vi till Falun. Jag stannar här tills imorgon kväll då jag åker tillbaka till Stockholm igen för jobb och lite kompishäng. Vet inte när jag åker tillbaka till Falun igen nästa gång och det känns nästan lite sjukt, men bra ändå.

Friday

Min lunch för några dagar sen… Älskar carbonara hehe.
 
Jag jobbar på, idag skulle jag egentligen vart ledig men jag tog ett pass idag ändå 10:30-18:00. Och vet niiiii, idag kommer Linus <3 Han kommer i eftermiddag och sen på söndag åker jag till Falun med honom. Det blir mysigt, för herregud vad jag har längtat efter honom.
 
Igår efter jag jobbat så gick jag hem och bytte kläder innan jag mötte upp Bianca vid nytorget. Vi gick till Espresso House i Slussen och satt där i någon timme och pratade om allt. Sist jag träffade henne var ju i våras och nu bor vi inte alls långt ifrån varandra! Sjukt kul! :-) Nu ska jag göra mig redo för jobb!

RSS 2.0