En bra helg

Måndag och ny vecka. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! I fredags jobbade jag och efter det kom Linus ner. Herregud vad man uppskattar de gånger man väl träffas när man har ett distansförhållande. Vi gick och handlade så fort han kom och sedan hade vi bara en myskväll med tacos och ph-tittande. 
 
I lördags gick vi till Slussen och kollade på Stockholm halvmaraton som pågick då. Påvägen dit så köpte jag även en tröja som jag tänkte visa er! Superskön och kommer vara fin nu i höst. Sedan promenerade vi genom gamla stan och hade bara en supermysig dag tillsammans. På kvällen gick vi till Primo ciao ciao och beställde in en varsin pizza, supermys.
 
Igår åkte vi till Arlanda för att hämta Linus föräldrar och sedan åkte vi till Falun. Jag stannar här tills imorgon kväll då jag åker tillbaka till Stockholm igen för jobb och lite kompishäng. Vet inte när jag åker tillbaka till Falun igen nästa gång och det känns nästan lite sjukt, men bra ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback