Falun / Sthlm

Här har det stått stilla... Jag åkte till Falun i söndags och sedan har det bara varit fullt upp med typ.. Allt. Vi har haft besök från Skåne, Linus har varit in på operation och nu är jag tillbaka i Stockholm för jobb och mys med mamma och Clara som också är här fast över helgen bara. Linus är så liten & ömtålig nu efter hans operation så jag har verkligen försökt ta hand om honom haha. <3 Fy vad jobbigt det var att åka tillbaka hit idag. Det är verkligen uselt med distansförhållande men det är så himla värt det när man väl träffas igen..
 
Idag åkte jag tillsammans med mamma och Clara ner hit. Vårt tåg var försenat och när vi kom ner tog vi taxi till Il conte och åt middag innan vi åkte till Lotta, en bra kompis till mamma. Hennes lägenhet är en d-r-ö-m. Så himla fin verkligen. Imorgon väntar jobb sedan lite shopping med mami och Clara. Så himla myys och välbehövligt. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback