Fredag i Falun

Hola. Sitter hemma i köket nu och inväntar mammsi. Idag ska vi färga mitt otroligt fula och gula hår. Det är på tin' nu kan jag säga er. Är ganska stressad, ska hinna med mycket idag innan jag far tillbaka till Stockholm ikväll!
 
Igår hade jag en väldans mysig fredag! Jag skjutsade Pontus till skolan, sen åkte jag hem och myste med Rocky & Leia (båda är hundar ifall ni inte hänger med i svängarna), sen hämtade jag Pontus och vi köpte lunch på mcdonalds. Åkte sedan och hämtade mamma i Borlänge och väl hemma igen blev jag hämtad av Emma. Lilla gumman som skaffat körkort <3 Nu har vi alla 4 i järngänget ett riktigt körkort. Minns det som igår när vi stod på Legoland och vi precis hade klarat "uppkörningen" i dom små lego-bilarna, hahah. Tiiiider! Jag och Emma träffade iallafall Robin och Jenzz för glass sen åkte vi hem. Vi åt chips och dipp (det gör vi jämt när vi ses haha), kollade Let's Dance, pratade med Mia och såå <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback