Yesterday in London

Det här var enda dagen med fint väder! Det var sol och såå varmt (syns dock inte på bilderna hehe)! Vi började dagen med en frukost på starbucks precis där vårt hotell låg och precis nedanför Tower Bridge..
 
Sedan promenerade vi längs hela bron.. Jag hade helt fel objektiv på kameran så fick knappt till några bra bilder :-( Efter vi varit vid Tower Bridge åkte vi vidare till Big Ben! Det här var den enda bilden jag tog vid Big Ben med min systemkamera.. Som sagt så hade jag heelt fel objektiv så blev bara jobbigt att ens försöka få till någon bild.. Men detta var så kul att se! 
 
Sedan tänkte vi besöka Winter Wonderland i Hyde Park, men precis då började det spöregna så vi åkte till Oxford, Regent street & även Piccadilly för sista shoppingen.. Då började solen skina igen, såklart! Vi avslutade shoppingen med att åka buss tillbaka till hotellet för att få se lite mer än vad man gör med tunnelbanan, hehe. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Tänk på att om du fyller i ditt namn, email och bloggadress (om du har någon dvs) så är det lättare för dig att få svar på din fråga/kommentar. Elaka kommentar tas bort/anmäls direkt.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback